Verbouw woning

Bouwbedrijf Fledderus is uw ideale partner als het gaat om het verbouwen van uw woning. Of u nu uw keuken, badkamer of zolder wilt renoveren of een aanbouw wilt plaatsen, wij hebben ruime ervaring in het verbouwen van woningen en kunnen u daarbij uitstekend van dienst zijn.

Wij denken graag mee

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Wij denken altijd met u mee en bieden praktische oplossingen voor uw verbouwplannen. Bovendien hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van ons werk en werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen.

Kleine en grote verbouwingen

Of het nu gaat om een kleine of grote verbouwing, bij Bouwbedrijf Fledderus bent u aan het juiste adres. Wij helpen graag met het verbouwen van kleine als grote woningen en kunnen u bijvoorbeeld ook helpen met het aanvragen van de benodigde vergunningen.

 

Persoonlijke aanpak

Bij ons staat de klant altijd centraal en wij zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat. Wij hanteren dan ook een persoonlijke aanpak en houden u tijdens het hele proces op de hoogte van de voortgang van de verbouwing. Ons doel is om u tijdens de bouw volledig te ontzorgen.

Vrijblijvend advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het verbouwen van uw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen.