Nieuwbouw

Bouwbedrijf Fledderus is uw betrouwbare partner als het gaat om de realisatie en bouw van uw nieuwe woning. Of u nu een vrijstaande woning, twee-onder-een-kap of rijtjeshuis wilt laten bouwen, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het bouwen van complete woningen en kunnen u daarbij uitstekend van dienst zijn.

Droomhuis realiseren

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en eisen te bespreken en samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Wij bieden praktische oplossingen en denken altijd met u mee om zo uw droomhuis te realiseren. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons werk en werken uitsluitend met hoogwaardige materialen.

Persoonlijke aanpak

Bij Bouwbedrijf Fledderus staat de klant altijd centraal. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat en hanteren dan ook een persoonlijke aanpak. Tijdens het hele proces houden wij u op de hoogte van de voortgang van de bouw en denken wij met u mee over eventuele aanpassingen of veranderingen.

Vergunningen

Naast het bouwen van uw nieuwe woning kunnen wij ook helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen en kunnen wij u adviseren over de keuze van materialen en technieken. Hiervoor werken wij samen met diverse partners.