Over Frank

Bouwbedrijf Fledderus is een veelzijdig en ervaren bouwbedrijf in Noord-Nederland dat zich richt op nieuwbouw, verbouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Sinds de oprichting in 2005 heeft eigenaar Frank Fledderus het bedrijf laten groeien tot een betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten.

Frank Fledderus is een echte vakman en heeft ruime ervaring in de bouwsector. Na zijn opleiding tot timmerman heeft hij diverse functies bekleed in de bouw. In 2013 besloot hij om zijn eigen bouwbedrijf op te richten, met als doel om klanten te voorzien van hoogwaardige bouwkwaliteit en persoonlijke service. Daarnaast streven wij erna om u volledig te ontzorgen tijdens het bouwproject.

Bij Bouwbedrijf Fledderus staan de wensen en behoeften van de klant altijd centraal. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee om zo het beste resultaat te behalen. Of het nu gaat om de verbouw van uw badkamer, het renoveren van uw toilet, het bouwen van een schuur of de realisatie van een compleet nieuwe woning, wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw project tot een succes te maken.

Bij Bouwbedrijf Fledderus kunt u rekenen op kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service. Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs voor een kop koffie. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.