Authentieke gebinten

Als bouwbedrijf gespecialiseerd in authentieke bouwstijlen weten wij bij Bouwbedrijf Fledderus als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste materialen te gebruiken voor een project. Daarom bieden wij bijvoorbeeld ook authentieke gebinten aan voor het bouwen of renoveren van uw pand.

Ambachtelijk

Onze gebinten zijn gemaakt van duurzaam hout en worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, waardoor ze niet alleen een prachtige uitstraling hebben, maar ook nog eens lang meegaan. Daarnaast zijn onze gebinten beschikbaar in diverse maten en stijlen, zodat u altijd het juiste gebint kunt vinden voor uw project.

Extra stabiliteit

Wist u dat het gebruik van authentieke gebinten niet alleen zorgt voor een unieke uitstraling van uw pand, maar ook voor extra stabiliteit en stevigheid? Daarnaast is het gebruik van authentieke materialen ook nog eens goed voor het milieu, omdat er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn.

Houten gebinten plaatsen

Bij Bouwbedrijf Fledderus leveren we niet alleen de gebinten, maar kunnen we ook de plaatsing voor u verzorgen. Onze ervaren vakmensen hebben ruime ervaring met het plaatsen van gebinten en zorgen ervoor dat uw gebouw weer een prachtig authentiek karakter krijgt.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze authentieke gebinten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder met uw project!